24/7

Mød E-Lisa som er på arbejde 24/7

Mange af vores varer skal ses, røres, duftes, opleves, og vi håber derfor at du har mulighed for at komme fysisk i butikken, og har derfor fravalgt en egentlig webshop. MEN Vi har dog forskellige muligheder for at ekspedere dig som ikke bor i nærheden af vores piazza.

Vi har ikke ressourcer til at oprette alle vores unika varer i et online handelsunivers, men du kan alligevel godt shoppe online hos os på følgende måder:

  • 24/7 mød Elisa
    Vi vil løbende lægge billeder, små video sekvenser og live-arrangementer på vores Facebook, hvor du kan handle automatisk – ganske når det passer dig. E-Lisa vil så hjælpe dig igennem bestillingsproceduren og betalingen, og dagen efter vil vi pakke og sende varen. Vær opmærksom på at vi ikke har fysisk personale på arbejde, udenfor butikkens åbningstid, så vi kan ikke besvare spørgsmål eller andet før dagen efter.
  • Face-time med Signe
    Hvis du bor langt fra butikken, og du ikke lige har mulighed for at komme fysisk i butikken, kan du kontakte os for en face-time tid, hvor vi via Face time kan ekspedere dig. Du kan betale via mobile pay, og vi sender varen, derefter eller aftaler leveringstidspunkt ved bestillingsvarer.
  • Instagram ordre
    Hvis du har set et Insta-post som du er interesseret i at købe, kan du bestille varen på messenger, betale via mobilepay, og vi sender varen.

Velkommen i boemo

Vi er store tilhængere af fysiske ekspeditioner og social omgang, så vi håber at du kan få tid til at besøge os i den fysiske butik, så vi kan hjælpe og inspirere, og måske få et glas vin sammen, mens du overvejer. Vi glæder os dog over dit besøg, uanset hvordan du besøger os.