Handelsbetingelser

Boemo’s handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER OM BOEMO

Boemo
Vestergade 29, 8600 Silkeborg
Telefon: +45 93 888 425
Email: butik@boemo.dk
CVR nr.: 41510366

VARESORTIMENT

Mange af vores varer hentes hjem på bestilling, og er ofte håndlavede og med patina. Du skal derfor altid undersøge din vare grundigt, inden du køber den.

PRISER

Alle beløb er i danske kroner inklusive moms. Vi kan levere på faktura til erhverv, med momsen specificeret. Vi tager forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående varsel. Der tages forbehold for udsolgte varer.

BETALING

Vi modtager betaling med mobilepay, dankort, visa dankort og gode gammeldags kontanter.

LEVERING

Ved køb af varer i butikken, kan du parkere på én af vores pladser lige bag butikken, når du skal læsse. Vi har også mulighed for at levere større leverancer direkte på din hjemadresse.

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation, ikke ved slitage. Vi gør endvidere opmærksom på at en række af vores varer er unika, og ofte med patina som ikke er reklamations berettigede da de er købt som beset.

FORTRYDELSESRET

Der gives 14 dages ombytningsret på varer købt hos boemo. Du skal kunne dokumentere købet med din bon, og varen og emballagen skal være ubrugt og intakt.

Kan du ikke finde noget at bytte til på dagen, kan du få en tilgodeseddel på hele beløbet. Vi giver ikke penge retur. Vi tager ikke specialproducerede eller bestilte varer retur.

VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

  • Varer, som er fremstillet efter kundens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
  • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt. Eller varer hvor plomberingen er brudt.
  • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt forbundet til andre ved levering. Listen er ikke udtømmende.

KLAGEMULIGHEDER – OVERSIGT OG LINKS

Ønsker du at klage over et produkt, købt hos boemo, efter at vi har behandlet en evt. klage, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Vi elsker dog tilfredse kunder, som finder glæde og livskvalitet i de produkter som de køber hos os.

Ciao