We are Boemo

Ciao, vi er boemo!

Rigtigt mange solhungrende danskere valfarter hvert år til sydens skønne byer, hyggelige piazzaer, og baggårde med toppede brosten, gamle bygninger med skæve vinduer, hvor malingen skaller af, pga. saltvandet og solens påvirkning, gennem årtier.

Ukrudtet titter frem i hjørnerne, duge på café borde er ternede, maden smager af sommer og sol, og vinen er vidunderlig kølig, på den måde, som det kun kan lade sig gøre i syd Europa. Det er denne stemning – Bohéme stemningen – som vi søger at indfange. De skæve vinkler, det naturlige, det spirende, det inspirerende, det uperfekte, livet som det er. Som vi er. Du kan finde os både online, og i den virkelige, skæve verden. Vi er Boemo.

Find vej til butik

Meet the bohémeans!

Vi elsker når tingene spiller. Vi elsker når vi lykkes med at indrette livet, så dét er til for os, og ikke omvendt. Vi elsker god kvalitet og patina. Og så elsker vi når vi kan inspirere og udbrede god stil og hyggelige bo-miljøer. Desuden har vi altid en skøn og afslappet mode, primært i naturlige materialer, ofte i genanvendte, som du vil elske at bære, når du skal være tilpas og smart på én og samme tid. Vi elsker alt godt, og gør alt hvad vi kan for at alt er godt. Vi elsker når du kigger ind…

Kærlig hilsen og på gensyn
Signe, Rikke, Claus and the bohémeans.

Casual trendy

Vi kommer fra mode og trendverdenen. Men passion og mange år på bagen, lidt optimisme, og en ubændig tro på at Silkeborg som handelsby vil bestå. Måske endda blomstre – hvis vi spiller som et hold – fik os til at forfølge en gammel drøm om boemo butikken. Ok – hvis vi skal være helt ærlige, var der faktisk flere af vores skønne mode-kunder, som gennem tiden har opfordret os til at udvide interiør sortimentet i Nora Mø, og vi besluttede derfor i ”Corona-pausen” i foråret 2020, at tiden var inde til at leve drømmen ud.

Vi håber at du vil leve den ud sammen med os. Vi glemmer dog ikke vores rødder, og supplerede derfor sortimentet i butikken med modebrands som ikke fandtes i Silkeborg. Kig ind, vi giver en kop frisklavet Fogarolli café eller cacao, eller måske et glas vin – hvis du har lyst til at kigge dig rundt – også selvom du ikke lige skal have noget i dag. Nogle gange skal man jo bare inspireres.

Måske kunne du tænke dig at lave en hyggelig ”girls night out”, med lidt tapas og vin, så tal med os om det. Vi elsker at hygge.

Find vej til butik

Live the style

To you from me – with love

Vi henter løbende inspiration hos vores leverandører. Får tilsendt vareprøver og inspirerende billeder fra fjerne kroge af verden. Superfede håndskårne træmøbler, smukke gamle græske oliven krukker, Gulvtæpper af silke, eller med slidt patina. Lamper lavet af palmebark fra bananpalmer. Men hygge kan også være nærværende med lækre håndlavede plaider, og en søn kop kaffe foran pejsen, med en god bog. Mmmmnnn.

Find vej til butik